9.2

132 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
10

Goede service

Na 13 maanden helaas een probleem met ons waterbed. Echter door Wim top opgelost. Super fijne service!

Aanbevelen?

Ja

01/10/2020

Emanuela

10

Top service door iemand die er verstand van heeft

Wim is een goede vakman die zijn vak verstaat. Goede service en tips.

Aanbevelen?

Ja

09/09/2020

Henk

10

Goede service

Altijd bereikbaar en een snelle service,

Aanbevelen?

Ja

08/09/2020

Dominique

10

Goed

Hele goede service

Aanbevelen?

Ja

03/09/2020

Anneke

10

Goed

Al vele jaren ons waterbed naar volle tevredenheid.als er iets is(wat bijna nooit voorkomt) is Wim snel bereikbaar en is t ook snel verholpen.net nieuwe verwarming dus we liggen weer super.

Aanbevelen?

Ja

28/08/2020

Marja

10

Uitstekend

Wij slapen nu al een paar dagen heerlijk op ons nieuwe waterbed. Wim hartelijk dank voor de goede uitleg en de snelle service zaterdag 15 augustus was ons oude waterbed lek dezelfde dag werd hij gerepareerd wij kregen eerlijk en duidelijk advies en vrijdag 21 augustus kregen wij een nieuwe waterzak in ons bed de prijs ongelooflijk wij zijn zo blij wij hebben gelijk een servicecontract afgesproken.

Aanbevelen?

Ja

23/08/2020

Randy

10

Vakkundig

Meerdere keren met Wim van waterbedallround te maken gehad. Hij is zeer vakkundig, komt zijn afspraken nu en reageert snel.

Aanbevelen?

Ja

22/08/2020

Sylvia

10

Klantvriendelijk, vakkundig, goede uitleg.

Onze eerste ervaring is prima, neemt de tijd voor zijn werk en legt daarbij alles goed uit, Bed ligt heerlijk.

Aanbevelen?

Ja

10/08/2020

Henk Deelstra

9

je hoeft maar te bellen, en wim staat al voor je klaar

vorig jaar moest ik 2 keer verhuizen met het waterbed. dat was geen enkel probleem. nu was mijn thermostaat kapot, binnen een dag heeft Wim het voor ons voor elkaar gemaakt. een top bedrijf.

Aanbevelen?

Ja

06/08/2020

Yolanda

10

goed meedenkend met de klant!

Mijn ervaring is top! Kennis en vriendelijkheid kenmerken dit bedrijf. Er word echt meegedacht in meerdere oplossingen!

Aanbevelen?

Ja

01/08/2020

Alex