9.4

221 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Goed meegedacht en prima levering en installatie

Voor ons was nog niet zo duidelijk hoe we het beste konden kiezen in de stabilisatie. Wim heeft ons daar goed bij kunnen helpen. Levering en installatie werden mooi volgens afspraak uitgevoerd, met een goede instructie. Helemaal blij.

Aanbevelen?

Ja

25/01/2022

Mariska en Peter

9

snelle service en goede voorlichting

snelle service en goede voorlichting

Aanbevelen?

Ja

15/01/2022

Willem

10

Wim is een vakman

Wim denkt mee en heeft veel ervaring! Wij hebben een hele goede ervaring met Wim.

Aanbevelen?

Ja

10/01/2022

Mariska

10

Zeer netjes

Ons waterbed is heel snel en netjes verhuisd. Van Almere naar Veenendaal in een paar uurtjes gedaan en precies zoals we het wilde hebben. We zijn zeer tevreden.

Aanbevelen?

Ja

06/01/2022

Petra

10

Top service

Wim is geweest voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt, alles nagekeken en een molton en gewoon onder laken gekocht, de eerste lakens op mijn waterbed die wel goed blijven liggen.

Aanbevelen?

Ja

23/12/2021

Ellen

10

Uitstekende service

In verband met aanstaande verhuis moest ons waterbed verplaatst worden. Dit heeft Wim zeer vakkundig gedaan!

Aanbevelen?

Ja

18/12/2021

Paul

10

Geweldig. Hulpvaardig en kundig.

Erg goed

Aanbevelen?

Ja

15/12/2021

Jos

10

Top service

Ons waterbed moest wegens verhuizing worden verhuist. Degene die dat oorspronkelijk zou doen belde de avond ervoor ( zondag ) af wegens corona. Een groot probleem want we zaten namelijk met een deadline. Die zelfde zondagavond gaan googelen en terecht gekomen bij Waterbedallround. Deze direct gebeld en het probleem voorgelegd dat wij moesten verhuizen en degene die ons bed zou komen verplaatsen door corona was geveld. Waterbedallround begreep het probleem en zegde toe om ons te helpen. Maandagmiddag stond hij voor ons oude adres en 4 uurtjes later stond ons waterbed op het nieuwe adres. Alles keurig netjes geregeld. Daarom van ons een dikke vette 10 !!!

Aanbevelen?

Ja

08/12/2021

Michel Verbeek

9

Goede vakkundige service

Mijn waterbed was lek, In de ochtend gebeld en tussen de middag was hij al gerepareerd en weer bijna droog! Goede service, uitleg en advies

Aanbevelen?

Ja

22/11/2021

Jacquelien

10

Uitstekend

Wim heef veel verstand van waterbedden en dat merk je in zijn werk. Goede communicatie en afstemming over het gehele proces.

Aanbevelen?

Ja

22/11/2021

Liesbeth