9.4

234 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.4
10

Snelle levering en goede service

Heel snel een nieuw waterbed geleverd en geïnstalleerd. Vakkundig gedaan en een goede uitleg. Een leuk contact en een vriendelijke man. En hij ligt heerlijk.

Aanbevelen?

Ja

18/05/2022

Petra

10

Helemaal goed

Goede informatie vooraf. Houd zich aam afspraken. Keurige aflevering.

Aanbevelen?

Ja

17/05/2022

Angèle en Barend

10

Een vakman

We hebben al meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Wim. Van verhuizing tot vervanging van waterzak, tijk en schuimrand. Hij levert goed werk en werkt netjes.

Aanbevelen?

Ja

13/05/2022

Josje en Henk

10

Erg goed en behulpzaam

Erg behulpzaam een aanrader

Aanbevelen?

Ja

20/04/2022

Rob

9

Zeer positief

Vakman met een klantgerichtheid dat je niet vaak meer tegen komt. Uitstekende service

Aanbevelen?

Ja

19/04/2022

Gerda

9

Prima uitleg en ging Voorzichtig melde spullen om

Prima uitleg en ging voorzichtig om met alles

Aanbevelen?

Ja

12/04/2022

Janny

10

Perfecte service!

Wim is een kundige vakman die snel en gedegen werk verricht. Wij konden dezelfde avond al in ons waterbed slapen.

Aanbevelen?

Ja

01/04/2022

Wessel en Frank

10

Buitengewoon

Zeer prettig in omgang, beleefd en terzake kundig.

Aanbevelen?

Ja

25/02/2022

Hetty en Rob

10

Uiterst nauwkeurig en vriendelijk

Ervaringen met andere bedrijven gehad, maar dit was een verademing. Een man met ervaring en met goede adviezen. Bedankt

Aanbevelen?

Ja

25/02/2022

Leo

9

Ontzettend goed , snel en meedenkend geholpen!

Ons waterbed was zodanig.lek en oud, dat een nieuwe de beste optie was. Na telefonisch overlegd te hebben, en goede info werd een aantal dagen later keurig een nieuw bed geplaatst. We hoefde zelf niets te doen hoorde allemaal bij de service. Wij zijn ontzettend tevreden. !! .

Aanbevelen?

Ja

13/02/2022

Carola en Frank