9.1

116 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.1
10

Prima geregeld.

Alles keurig gedaan . Netjes achter gelaten.

Aanbevelen?

Ja

05/06/2020

Lida

9

Prima, niet anders gewend van Wim

Dit is de 2e keer dat ik een waterbed bij Waterbedallround heb gekocht. Altijd goede service, kwaliteit en prettig contact.

Aanbevelen?

Ja

05/06/2020

Faria

10

Kennis, begrip, geduld, nauwkeurig, vriendelijk en netjes

Ik schrijf zelden een review..of het moet uitzonderlijk slecht of uitzonderlijk goed zijn. In de laatste categorie valt waterbedallround. Een luisterend oor naar wat je wenst, goed advies. Heel tevreden en heb heerlijk geslapen!

Aanbevelen?

Ja

05/06/2020

Yvonne

8

Prima service

Goede afspraak mee te maken en er wordt keurig gewerkt

Aanbevelen?

Ja

03/06/2020

Rina en Frans

8

Volgens afspraak gehandeld, tevreden.

Tevreden klant

Aanbevelen?

Ja

24/05/2020

Erik

10

Super snel en zeer correcte uitleg eenn echte topper

In een woord een vakman die nog de tijd voor zijn vak heeft

Aanbevelen?

Ja

21/05/2020

Lex

10

TOP

Wij zijn al jaren klant. Wim is ouderwets klantvriendelijk heel goed bereikbaar en geeft snelle en vakkundige service ga zo door. Fam.Morees Huizen

Aanbevelen?

Ja

15/05/2020

F Morees

9

Vlotte en deskundige service

Snelle service en deskundig advies. Fijn dat Wim zo snel kon komen om de verwarmingselementen te vervangen van mijn waterbed.

Aanbevelen?

Ja

14/05/2020

Marja

9

Klantvriendelijkheid en deskundigheid staat voorop

Als je kiest voor een nieuwe waterbed monteur dan is betrouwbaarheid erg belangrijk, want je haalt in eerste instantie een onbekende in je huis. Dat is Wim de Jong van Waterbedallround. Ik heb enige waterbedmonteurs opgebeld voor demonteren en opbouwen waterbed. 1 monteur rekende voor zowel demonteren als opbouwen elk € 275 dus totaal € 550. Zo duur is Wim de Jong zeker niet. Op de site van Waterbedallround worden allerlei prijzen gepresenteerd. Daarmee is transparantie daarover gewaarborgd. Ook denkt Wim de Jong goed mee met een mogelijkheid om in een verre regio te werken. Daarmee toont hij zijn klantvriendelijkheid. Ook is hij goed bereikbaar per Whatsapp, email (Je krijgt snel een reactie) en per telefoon. Als hij niet direct de telefoon kan opnemen belt hij vrij snel terug. Tijdens zijn werkzaamheden aan een waterbed geeft hij allerlei tips omtrent het gebruik van een waterbed wat handig is voor mensen die niet zo goed die materie beheersen. Je hoeft Wim de Jong pas betalen na afronding van de werkzaamheden. Direct na die afronding kan dat in contant geld, via een overschrijving of via een tikkie. Je kunt als klant zelf van die mogelijkheid gebruik maken waar je het meest prettig bij voelt. Al met al heb ik een uitstekende ervaring met Wim de Jong van Waterbedallround opgedaan.

Aanbevelen?

Ja

10/05/2020

Harm Emmens

10

Meer dan uitstekende service

Gewoon top! Snel, vakkundig, aardig en prettig in de omgang! Zou ik iedereen aanraden.

Aanbevelen?

Ja

03/05/2020

Suzanne